De vraag is niet of ze er komen, maar hoe dat eruit gaat zien …

Robotica in zorg en welzijn.

Vanuit een historisch perspectief heeft de mens altijd al hulp gehad van techniek om het alledaagse leven te ondersteunen. Toen meer dan 100 jaar geleden de eerste stofzuigers werden ontwikkeld, bleven ze na ontwikkeling nog maandenlang bewaard omdat mensen er nog niet erg warm voor liepen. Pas toen verkopers met stofzuigers langs de deuren gingen, werden stofzuigers breed geaccepteerd in huishouden en zijn sindsdien nooit meer weggeweest uit onze huishoudens. Ook nu zijn robotsystemen nog steeds niet uitgebreid verspreid in Nederlandse huishouden en zijn ze vooral nog te vinden in onderzoeksinstellingen, …

Lees hier verder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *